Herboristeria a Barcelona


Portem més de 30 anys liderant el sector d'herboristeria a Barcelona gràcies a la dedicació constant dels nostres professionals. Les nostres botigues situades a Sants, Enteça, Les Corts i el mercat de la Sagrada Família estan equipades amb una acurada selecció de productes i un grup multidisciplinari de l'àrea de la salut. Junts, t'ajudarem a trobar les opcions més saludables per disminuir qualsevol dels teus símptomes i trobar l'equilibri necessari per a una vida sana.

DIETCENTER

Solucions completament saludables


Les solucions que oferim a DietCenter són variades. I és que en el nostre herbolari a més de plantes medicinals en diverses presentacions (granel, extractes, essències, comprimits...), s'inclouen flors de Bach i tot el que necessitis per deixar enrere les emocions negatives. També comptem amb un llistat de productes ideals per vegans i per mantenir una dieta sana, complements nutricionals per a esportistes i cosmètica natural.

El poder de la natura és emprat des de fa milers d'anys. Els nostres experts poden ajudar-te a utilitzar-la apropiadament, i així millorar la teva qualitat de vida a curt, mitjà i llarg termini.

Un catàleg ampli i divers


La nostra herboristeria s'ha acurat a dissenyar un catàleg ampli i divers a través del qual millorarà el teu estat físic. Per això t'assegurem que en DietCenter trobaràs el que estàs buscant. Visita'ns a Barcelona!

• Herbolari amb més de 200 plantes medicinals
• Cosmètics ecològics
• Aliments orgànics
• Productes baixos en sucre per a dietes saludables, sense gluten
Proteïnes i ingredients especials per a vegans
Suplementació nutricional
• Preparació de fórmules amb Flors de Bach
• I molt més

Marques amb les que treballemContacta ara amb nosaltres per a més informació